Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Sajátos hittan

2012. március 29. - szekularisfigyelo
Sajátos hittanórát élhetett meg másfél tucat tizennégy éves diák Pennsylvaniában. A lelkész ugyanis emberrablást szervezett a részükre, vagyis velük, azazhogy őket „rabolták el” többek között egy töltetlen, de igazi fegyverrel hadonászó rendőr és egy obsitos katona közreműködésével, akik zsákokat dobtak a fejükre és egy furgonba pakolták és vallatták őket. A gyakorlat célja az volt, hogy a diákokkal megtapasztaltassák azt, amit számos keresztény hittérítő mindennapjaihoz tartozik és megértsék az üldözött egyház helyzetét, hogy megfelelően felkészülhessenek későbbi hittérítői munkájukra.
A műsort úgy tűnik, nem először szervezték meg, de ezúttal az egyik szülő úgy találta, ez mégis túlzás és feljelentést tett. A lelkész sajnálja, hogy a gyerekek egy része kikészült, de azt mondja, számos támogató e-mailt kapott, és legközelebb is szervez ilyesmit azzal a különbséggel, hogy előtte titokban tájékoztatja a szülőket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr164346741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása