Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Karácsony

2012. június 27. - szekularisfigyelo

Már most háborúznak Kaliforniában a következő karácsony miatt. Santa Monicában az volt a szokás, hogy a város 21 plakáthelyén különböző vallási csoportok helyezhették el karácsonyi üzeneteiket, betlehemjeiket. Egy panaszt követően a város a felekezeten kívüliek érdekképviseletét is kénytelen volt felvenni a kedvezményezettek sorába. Legutóbb viszont az történt, hogy a 21 helyből 18-at ateisták nyerték el, így a lakosság karácsonyi üzenet helyett olyan kérdéseket olvashatott, hogy „37 millió amerikai felismeri a mítoszokat. És te?” Ezen hitbuzgó keresztények annyira felháborodtak, hogy a városi tanács tagjait meg is fenyegették. A tanács salamoni döntést hozott: következő karácsonykor nincs üzenet.

http://freethinker.co.uk/2012/06/18/atheists-wreck-santa-monicas-christmas/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr774606021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása