Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Hat sérült az imaházban

2012. szeptember 02. - szekularisfigyelo

Vagy 50 muszlim verekedett össze Németországban egy müncheni imaházban, hatan megsérültek, és egy rendőrszázadnak kellett rendet teremtenie. Egy embert késelés gyanújával csuktak le, és többek ellen eljárás folyik. A verekedés állítólag minden előjel nélkül, egy ima után tört ki, de a konfliktus a hírek szerint régebbre nyúlik vissza: a muszlim egyesület tagjait tavaly szeptember óta megosztja az előimádkozó imám magánélete, a nős családapáról ugyanis kiderült, viszonya van, ami a csoport egy részét felháborította, míg a többiek úgy vélik, ez magánügy.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr254747555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása