Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Rablómaszkban

2012. december 08. - szekularisfigyelo

Fél év felfüggesztettre és 100 euró megfizetésére ítélte egy észak-franciaországi bíróság egy fiatal nőt, aki nagykorú életét azzal kezdte, hogy rendőrrel verekedett. A rendőr ugyanis igazoltatni szerette volna, lévén, hogy Franciaországban 2010 óta tilos az arc elfedése, a 18-at éppen betöltött nő viszont nem volt hajlandó megmutatni sem személyijét, sem az arcát.
Korábban Franciaországban több olyan rablásra került sor, amelyben a rabló a szokásos fejre húzott harisnya helyett az arab félszigetről importált divatot követő női ruházattal fedte el magát.

http://www.heise.de/tp/blogs/8/153092 via www.hpd.de

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr974944071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása