Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Gyereknyiszálás

2013. január 10. - szekularisfigyelo

A német lakosság 70%-a elutasítja azt a sebtében elfogadott új német törvényt, amely törvényessé (bár nem feltétlenül alkotmányossá) teszi a kisfiúk vallási indíttatású körülmetélését. A törvényt azért hozták meg, mert a nyáron egy bíróság megállapította, ellenkezik az alaptörvénnyel a gyermekek nemi szervének orvosi indok nélküli átszabása. Az ítélet ellen több zsidó és muszlim szervezet hangosan tiltakozott, igaz, több zsidó és muszlim kiállt a fiúknak való rutinszerű fájdalomokozás ellen. A lakosság egésze a mostani reprezentatív felmérés szerint vallási és politikai hovatartozástól függetlenül utóbbiakkal ért egyet.

http://hpd.de/node/14705

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr175009303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása