Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Gyors rehabilitáció

2013. január 24. - szekularisfigyelo

2011-ben elismerte az okozott sérelmeket és 100 ezer ausztrál dollár kártérítést fizetett a katolikus egyház egy fiatal, testi fogyatékos nőnek, akit egy pap 22 éves korától 14 éven át szexuális tárgynak használt. A fiatal nő senkinek nem mert szólni, magába fordult, elvesztette a munkáját, idegösszeomlása lett és végül feljelentést tett.
A pap azóta kapott egy másik, szép nagy plébániát. Reméljük, ott nincsenek labilis fiatal nők, akik nem merik tökön rúgni, ha bántaná őket.

http://freethinker.co.uk/2013/01/19/back-in-the-pulpit-catholic-priest-who-abused-a-woman-for-14-years-gets-re-instated/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr935029493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása