Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Templomi párok lepel alatt

2013. október 06. - szekularisfigyelo

Templomokban készített fotósorozatot Gonzalo Orquin spanyol művész, aki nyolc éve él Olaszországban. Szerdán nyílt volna meg kiállítása római Galleria D’Operában, ám a római egyházmegyét is irányító Vatikán közbelépett. A katolikus Orquin ugyanis a szeretet és vallás témával foglalkozott, és ehhez csókolózó párokat ábrázolt, kb. abban a pózban, ahogy az minden templomi esketés végén megtörténik. Csakhogy az ő párjai azonos neműek, és annyira azért még az illetékes katolikus vezető, I. Ferenc pápa és római püspök sem tudja elfogadni a szeretet eme megnyilvánulását.

 

http://thenewcivilrightsmovement.com/meet-the-new-vatican-same-as-the-old-vatican/news/2013/10/02/75992?

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr485550754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása