Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Elton John a tatároknál

2013. október 24. - szekularisfigyelo

A 66 éves Elton John az oroszlán barlangjába megy fellépni, vagy a nagy orosz sztyeppe beengedi az oroszlánt... mindenesetre a homoszexuális művész decemberben Moszkvában és Tatárföld fővárosában, Kazánban. Oroszországban nemrég fogadtak el a homoszexualitás „népszerűsítését” tiltó jogszabályokat, amelyek alapján gyakorlatilag bárkit le lehet csukni, aki a témát nem szidalmazólag szóbahozza. Az egyik tatárföldi imám máris figyelmeztetett mindenkit, hogy Elton John az ördög műve, a homoszexualitás népszerűsítése pedig elindítja Tatárföldet Szodoma és Gomora útjára, úgyhogy tessék bojkottálni a koncertet. Elton John amúgy még korábban kijelentette, támogatni szeretné az oroszországi melegeket. És akkor még mondja valaki, hogy a popzene felszínes.

http://en.ria.ru/russia/20131003/183921301/Russian-Imam-Links-Elton-John-to-Devil-Urges-Gig-Boycott.html

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr325588703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása