Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Áldozatvédelem dubaji módra

2014. január 23. - szekularisfigyelo

Ismét lecsuktak egy turistát Dubajban, mert házasságon kívül élt nemi életet. Az illető ugyan nem tehet róla, lévén, hogy megerőszakolták egy parkolóházban. Sajnos miután sikerült megszöknie és segítséget kérni, kihívták a rendőröket. A bántalmazó letagadta, hogy erőszakoskodott volna, úgyhogy fogták a nőt és lecsukták, mert a házasságon kívüli szexet legalább egy év börtönnel bünteti a törvény. (Az nem világos, hogy a férfit miért nem tartóztatták le ugyanezért.) Állítólag azt is javasolták neki, menjen férjhez bántalmazójához, hogy csökkentse a büntetés mértékét. Eljárást indítottak ellene azért is, mert alkoholt ivott.
Tavaly hasonlóképpen járt egy norvég nő, akit végül hazaengedtek, miután az ügye bejárta a világot, és a norvég hatóságok beavatkoztak.

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/dubai-oesterreicherin-droht-nach-mutmasslicher-vergewaltigung-haft-a-944725.html via http://blasphemieblog2.wordpress.com/2014/01/21/mutmasliche-vergewaltigung-in-dubai-eine-hochzeit-wurde-den-strafrahmen-mildern

Aki ezt nem tartja problémának, annak ezt a videót ajánlom:

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr695777573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása