Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Meleg levegő

2010. július 23. - szekularisfigyelo

Vannak nem vallásos emberek, akik mély szükségét érzik a rítusoknak. Nekik ajánlható Edwin Kagin szolgáltatása, aki szerzetescsuhában, néhány latin sor elmormogása mellett egy "Értelem és igazság" feliratú hajszárítóval fújjal el a csecsemőkorban kapott szenteltvíz utolsó foltjait. Kagin mélyen helyteleníti tartja a beleszólni még nem tudó gyermekek megkeresztelését.
A lököttség úgy tűnik, örökletes, a fia ugyanis egy látomást követően fundamentalista prédikátornak állt, amit az apa azzal kommentált, hogy az ember persze ilyenkor elgondolkodik, mi ment félre.

www.foxnews.com/us/2010/07/17/atheists-reportedly-using-hair-dryers-baptize/
brightsblog.wordpress.com/2010/07/21/mit-wahrheits-fohn-enttauft/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr412171469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása