Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Arányok

2010. szeptember 25. - szekularisfigyelo

Pakisztán súlyos károkat szenvedett nemrégiben a fél országot elborító árvíz következtében (aki esetleg adományozni szeretne - mert akármennyire szegény ország Magyarország, vannak nálunk szegényebbek - itt teheti meg anélkül, hogy árukapcsolásban egyben egyházat is támogat: givingaid.richarddawkins.net/). Az országban 900 iskolaépület sérült meg. Ilyen súlyos árvizek szerencsére viszonylag ritkábban fordulnak elő. 
Állandó jelleggel vannak azonban jelen a vallási szélsőségesek. az ő tevékenységük következtében az elmúlt öt évben 1000 iskolát rongáltak meg. Elsősorban leányiskolákat szoktak támadni, Pesavarban az elmúlt héten öt iskolában robbantottak a tálibok. 

www.dailytimes.com.pk/default.asp
freethinker.co.uk/2010/09/24/islamist-nutters-have-damaged-more-schools-in-pakistan-than-the-floods/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr242320833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása