Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kinek mit szabadjon

2010. október 17. - szekularisfigyelo

30 német civil szervezet és 60 magánszemély nyílt levélben tiltakozott az ellen, hogy a német kereszténydemokrata párt számos prominens politikusa, köztük miniszterek is, támogatták az "Élethez való Jog Szövetségi Szövetség" elnevezésű szervezet felvonulását, amelynek célja az abortusz teljes körű betiltása, az anya életét veszélyeztető terhességeket beleértve, amivel a párt szavazóinak zöme sem ért egyet. A tiltakozók felhívják a figyelmet arra, hogy egyik fogamzásgátlási módszer sem százszázalékosan biztonságos, és a szülésre kényszerítés csorbítja az önrendelkezéshez és adott esetben az egészséges élethez való jogot. Tiltakoznak az ellen, hogy az "életvédők" valótlanságokkal, hamis információkkal félemlítik meg a nőket, és akcióik következtében egyre kevesebb intézmény biztosít terhességmegszakítást, különösen katolikus vidékeken. Felszólítják a kereszténydemokrata politikusokat arra, hogy a vallási demagógiával szemben az emberi jogok védelmét támogassák. 

hpd.de/node/10448

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr232372700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása