Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Mások élete

2011. január 06. - szekularisfigyelo

Számos vallás előszeretettel foglalkozik mások szexuális életével. Ennek hatása az ENSZ egyik kétévente meghozott határozatába is beszivárgott, amely a tagállamokat arra szólítja fel, hogy óvják a polgárok élethez való jogát és vizsgálják ki az esetleg diszkriminációs okokból elkövetett gyilkosságokat. Az itt felsorolt okok közül az idén ugyanis csendben kihúzták a nemi irányultság miatti diszkriminációt, de végül számos szervezet, köztük a humanisták nyomására ez a kitétel egy az USA által benyújtott módosító indítvány elfogadásának köszönhetően most visszakerült a szövegbe.

http://www.humanism.org.uk/news/view/721

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr412551862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása