Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Bréking

2011. május 10. - szekularisfigyelo

Újabb katolikus (nem, ez sem keresztény, csak katolikus, mint az aug. 15.) munkaszüneti napot tervez bevezettetni a KDNP, miközben a nagyközönség szabadon választható szabadnapok csökkentésével gyanúsítja a készülő új munka törvénykönyvét: ezúttal a nagypénteket szeretnék munkaszüneti nappá minősíttetni, ahogy ez egyes katolikus vidékeken szokás.
Komolyan mondom, ezek kilóra dolgoznak: nem lett volna egyszerűbb, az összes katolikus ünnepet egy törvényjavaslatba belepakolni? A benyújtott javaslatok számával akarják elhitetni, hogy komoly honatyai munkát végeznek? És nincs elég ötletük, hogy minden KDNP-s képviselőnek jusson törvényjavaslat, ezért szétosztják a katolikus egyház piros betűs napjait?
És miért fáj nekik, hogy én szeretném eldönteni, mikor mit ünneplek??

nol.hu/belfold/kdnp__ne_dolgozzunk_nagypenteken_
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr802891343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása