Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Álláspontok ütköztetése

2011. szeptember 23. - szekularisfigyelo

Marketinges hetünk van. Berlinben a pápalátogatás idejére időzítettek egy plakátakciót, amely az egyházi pénzügyekre hívja fel a figyelmet és arra buzdít, hogy aki nem akarja adójával támogatni valamely elismert felekezetet, az formálisan is lépjen ki az egyházból (ellenkező esetben ugyanis az adóhatóság automatikusan levonja tőle az egyházadót az adott egyház számára). Az egyik ilyen plakát épp a Springer sajtóház elé került - a toronyházra a Bild című bulvárlapnak a Joseph Ratzinger pápává választása felett örömködő címlapjának molinóját akasztottak:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr823244661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása