Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Veszélyes tetkó

2011. október 14. - szekularisfigyelo

Sokan pályáznak külföldi állásra mostanában, de azért nem árt odafigyelni, hova is megy az ember. Ezt tapasztalta Juan Pablo Pino kolumbiai focista, aki egy szaúd-arab csapatban vállalt munkát. A fickó elkövette azt a hibát, hogy rövid ujjú pólóban ment feleségével egy bevásárlóközpontba. Bár a férfiaknak nem kell arcfátylat viselni arrafelé, mégis Pinót vette őrizetbe az erkölcsrendészet, meztelen karjai megítélésük szerint ugyanis veszélyesek az ifjúságra. Nem az izmok miatt, hanem a tetoválásai miatt, amelyek legszörnyűbbike a Jézus arcát ábrázoló darab (honnan tudja az erkölcsrendészet, hogyan nézett ki Jézus?). Mindenesetre felhívták Pino figyelmét, hogy szépen takargassa magát, majd feleségestül átadták klubja képviselőjének. A feleség, aki épp terhes, ebből azt a következtetést vonta le, hogy el kellene hagyniuk az országot, és erről a klub sem bírta őt lebeszélni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr743301577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása