Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Dawkins ciki

2011. október 16. - szekularisfigyelo

A Center for Inquiry egy rendezvényhez bérelt helyiséget Michigan államban, ám a tulaj egy héttel az esemény után tévében látta a díszvendéget, Richard Dawkinst egy az új könyvéről szóló beszélgetőműsorban. Ettől a tulajdonos rosszul lett és felmondta a bérleti szerződést, mondván, nem szeretné, ha kapcsolatba hoznák őt Richard Dawkinsszal és annak filozófiájával. A Center for Inquiry próbálta a bérbeadót meggyőzni arról, hogy gondolja meg magát, elvégre műintézménye nyilvános hely, ezért nem tehet faji, vallási és egyéb különbséget a bérlők között, de kénytelenek voltak más helyszínt keresni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr473301592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása