Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kezdet

2011. október 17. - szekularisfigyelo

Először emeltek vádat egy katolikus püspök ellen, aki nem fordult a világi hatóságokhoz még akkor sem, amikor egyik papja számítógépén olyan gyerekpornót talált, amelyből az derült ki, hogy egy kislányt bántalmazott. A helyi iskola igazgatónője már egy évvel korábban gyanakodott a papra és szólt a püspöknek.
Az amerikai katolikus egyház a kitört botrányok nyomán évekkel ezelőtt vállalta, hogy a tudomására került gyanús esetekről értesítik a hatóságokat. Valamelyest megnyugtató, hogy a hatóságok érvényesítik a gyerekvédelmet, de persze az lenne a legjobb, ha az egyház is a gyerekek védelmét tartaná elsősorban szem előtt.
http://nol.hu/kulfold/eltitkolt_gyermekporno_miatt_vadat_emeltek_kansas_city_puspoke_ellen

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr733307050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása