Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Már megint üldözik a keresztényeket Nagy-Britanniában

2012. április 08. - szekularisfigyelo

Miután süketnek bizonyultak a jó szóval szemben, 360 angol fontra bírságolták a New Generation Church-öt Nottinghamban, amelynek a 300 fontos eljárási költséget is ki kell fizetnie. Az egyház úgyis olyan hangerővel bömböltette akár háromórás istentiszteleteit, hogy a környékbeliek panaszt tettek. A város ugyan négy éven át győzködte a közösséget, mérsékelje a hangerőt, és konkrét javaslatokat tett, hogyan csökkenthetnék az általuk okozott zajszennyezést, de nem talált meghallgatásra. Így aztán a bíróságon kötött ki a probléma, ahol ítélet is született.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr964372238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása