Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Az IKSZ-ek a gyermekbántalmazókért

2012. június 02. - szekularisfigyelo

Mint tudjuk, az ifjú kereszténydemokraták agya mindig egy dologra gondol: amin kellőképpen nagy „keresztény” címke van, azt támogatják, akkor is, ha történetesen még a Vatikán szerint is kissé gáz a csapat.

A DK ügyvezető alelnöke, Molnár Csaba ezzel kapcsolatban nyílt levelet írt Semjén Zsolt KDNP elnöknek, amelyben újból követeli, a KDNP és annak ifjúsági szervezete, az IKSZ ne segítsen elő egy olyan szervezet magyarországi terjeszkedését, amelynek újabb kilenc tagját gyanúsítják gyermekek szexuális bántalmazásával. Az IKSZ ugyanis a Krisztus Légiója című szervezet világi ágát, a Regnum Christi Apostoli Mozgalom rendezvényére invitált, miközben a Vatikán saját vizsgálatai szerint is igen súlyos bűncselekmények történtek a Légióban. A DK első tiltakozásakor a KDNP a DK-t szidta „egyházellenessége” miatt, most azonban – miután pár éve elméletileg rendet rakatott a Vatikán – újabb bántalmazások derültek ki. A DK alelnöke egyébként idéz a Bibliából és felhívja a címzett figyelmét arra, hogy a Vatikánnak is vannak bajai a szervezettel.

via Facebook

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr34560268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása