Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Off - Töröljük el a szabadságharcosokat!

2012. június 27. - szekularisfigyelo
Na, ez is jellemző: a bizonyára fajtisztán ősmagyar snapszerszövetség kitalálta, hogy le kéne cserélni a magyar kártyát, mert micsoda dolog, hogy rendes magyarok helyett holmi svájciak virítanak rajtuk. Namármost ha belegondolunk abba, hogy a magyar(országi feltalálású, és Svájcban speciel nem használatos) kártyán Friedrich Schiller Wilhelm Tell című darabjának szereplői szerepelnek, és tudjuk, hogy ez bizony egy Habsburg-(és feudalizmus-)ellenes szabadságharc drámája, akkor levonhatjuk a(z amúgy labanc játékot preferáló) snapszerszövetség indítványának igazi mondanivalóját:

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr124613724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása