Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Tökös apácák

2012. július 09. - szekularisfigyelo

A Vatikán nemrég alaposan megdorgálta az amerikai katolikus apácák nyolvan százalékát tömörítő szövetséget, mert az  az igazán fontos ügyek helyett, mint amilyen a fogamzásgátlás elleni küzdelem olyan mellékes apróságokkal foglalkozik, mint a társadalmi igazságosság és a szegénység elleni küzdelem (és egy etikaprofesszor is kikapott hasonló alapon).
Az apácaszervezet, amely az apácarendekkel ellentétben csak közvetve függ a Vatikántól, a "vádat" úgymond igazolva az elmúlt két hétben busszal járta az országot, hogy 25 városban tiltakozzon a szociális programok költségvetésének megnyirbálása ellen.

http://www.tagesschau.de/ausland/nuns-on-the-bus100.html via: http://brightsblog.wordpress.com/2012/07/05/usa-nuns-on-the-bus/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr544635844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása