Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A Hitgyülinek nem akar sikerülni...

2012. október 21. - szekularisfigyelo

Az ajkai után a hajdúsámsoni iskolát sem kapja meg a Hit Gyülekezete elnevezésű egyház – ítélt a debreceni törvényszék. Az ajkai iskolához hasonlóan ezúttal sem elvi okokból marad az iskola önkormányzati, hanem az átadással kapcsolatos eljárás-technikai hibák miatt. A HVG szerint a sámsoni polgármester azt mondta, már az ítélet előtt három héttel megsúgták neki, hogy valószínűleg ez az ítélet fog születni.
Az egyház szerint az ítélet megalapozatlan, időben megtörtént minden kötelező egyeztetés, és az önkormányzat gondoskodott azon diákok elhelyezéséről is, akik esetleg nem akarják tanulmányaikat egyházi iskolában folytatni.

Olvassátok a HVG cikkét az iskolaátadásokról: http://hvg.hu/gazdasag/20121019_A_Fidesz_mar_az_itelet_elott_elvette_az_i

http://nol.hu/belfold/a_hit_gyulekezete_nem_kaphatja_meg_a_hajdusamsoni_iskolat

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr144859925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása