Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Az erőszak ellenzésének ellenzése

2013. január 10. - szekularisfigyelo

A béke vallása – itt épp nevezetesen a katolicizmus – azzal mutatta meg újfent lényegét, hogy ellenzi a nők elleni erőszak ellenzését. A lengyel katolikus egyház fel van ugyanis háborodva, hogy Lengyelország is ratifikálta az Európa Tanács egyezményét a nők elleni erőszak megelőzéséről, mert ez szerintük arra kényszeríti Lengyelországot, hogy a homoszexualitást népszerűsítse. Az egyezmény aláírásával ugyanis nemcsak tanácsadó telefonvonalat és otthonokat kell létesíteni bántalmazott heteroszexuális nőknek, hanem a homoszexuális nők bántalmazása ellen is fel kell lépni többek között népnevelő programokkal.

http://www.warsawvoice.pl/WVpage/pages/article.php/23224/news via http://freethinker.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr235009174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása