Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Irán: a nők a hibásak, Szaúd-Arábia: a férfiak

2013. május 11. - szekularisfigyelo

Iránban geológiai okok miatt sűrűn fordulnak elő földrengések. A klérus azonban nem akarja kiszolgáltatni a népet a pusztításnak, ezért tesz is ellene. Igaz, kissé archaikus elképzeléseik vannak az ok-okozati összefüggésekről: a mostani rengés alkalmából is felhívták a figyelmet arra, hogy a nem kellőképpen becsomagolt nők miatti erkölcstelen életvitel váltja ki a földrengéseket. (Mondjuk, ha van földrengés-nőiruha-összefüggés, akkor a vállalkozás eredményességéből kiindulva szerintem lassan más öltözködési stílust pártoló istennel kellene próbálkozniuk, hátha a meztelenkedéses promiszkuitás hatékonyabb.)

Ezzel szemben Sazúd-Arábia valláserkölcsi rendőrsége kiutasított egy csapat túl szép férfit. A három kiutasított férfi az Arab Emirátusokból érkezett egy kulturális fesztiválra, de az erkölcsrendészet úgy vélte, annyira szépek, hogy a nők nem tudnának nekik ellenállni.

http://www.guardian.co.uk/world/2010/apr/19/women-blame-earthquakes-iran-cleric
http://index.hu/kulfold/2013/04/17/tul_jokepu_-_deportalva/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr835295690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása