Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Néznivalók Németországból

2013. szeptember 22. - szekularisfigyelo

Nézzétek, amíg tudjátok – Carolin Kebekust többen feljelentették videója miatt, amelyet az ezt előállító regionális tévé végül nem sugárzott, de a youtube-on azért meg lehet találni. Az ügyészség a feljelentések miatt kénytelen eljárni, de az ügyész szerint elég sok kell ahhoz, hogy ténylegesen is eljárás induljon. A tíz feljelentésből kilencet a Piusz-testvérek honlapján található mintából copy-paste-tel készítettek.

Még csak a helyi plébánost sikerült felbőszítenie a stuttgarti művészeti akadémia docensének, aki performanszaihoz egy anatómiailag korrektül különböző méretű herékkel rendelkező Jézusnak is értelmezhető gumiférfit használ, amelyet pietaként óriásműmellből táplál. Míg a pap úgy gondolja, a vallás titkainak kifigurázásával sérti a vallási érzéseket, a művész. Justyna Koeke a realitástól távolálló mítoszokat szeretné megkérdőjelezni.

A kép:
 

Kebekus videója:
http://youtu.be/4Y3IWFLFHbk

http://www.bild.de/regional/stuttgart/streit/kirchen-zoff-um-diesen-nackten-jesus-32406116.bild.html

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr95527280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása