Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Pinaforradalom a kölni dómban

2013. szeptember 28. - szekularisfigyelo

2012 augusztusában szimpátiaperformance-ot tartottak a kölni dómban a Pussy Riot-ért, amíg az egyházbiztonsági szolgálat el nem távolította a tüntetőket. Egyikőjük ellen, aki ragaszkodott a bírósági tárgyaláshoz (ahelyett, hogy tárgyalás nélkül elfogadott volna 40 nap felüggesztettet), most hoztak ítéletet: 150 eurót kell fizetnie a vallásgyakorlás megzavarása miatt. –Szerencséjére ugyanis le lett filmezve az egész jelenet, ugyanis ebből és a biztonsági őrök és rendőrök kifaggatásából kiderült, alaptalanok azok a vádak, amelyek szerint testi sértést követett volna el.

http://www.taz.de/!123863/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr925527357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása