Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Süllyedő turistaparadicsom

2014. január 23. - szekularisfigyelo

A Maldív-szigetek eliszlámosodásáról már esett szó, és az elnök ismét bebizonyította, hogy az iszlámnak egy nem épp emberbarát formáját követi. A parlament a minap 97-2 arányban (!) elfogadott egy törvényt, amely bizonyos, pontosan körülhatárolt esetekben tiltja a házasságon belüli nemi erőszakot: ha a pár beadta a válókeresetet és ha a közösülés célja a feleség megfertőzése nemi úton terjedő betegséggel, a még-férj nem erőszakoskodhatnak. A 300 ezres ország elnöke a helyi iszlám jogakadémiával értekezve azonban arra jutott, hogy a korán nem hatalmazza fel a feleséget, hogy a szexet megtagadja a férjétől, kivéve a menstruáció alatti és az anális közösülést, ami tilos. Erre hivatkozva az elnök megtagadta a törvény aláírását, és a tényleges válás kimondásáig a férjek vallási felhatalmazással büntetlenül megfertőzhetik a feleségüket.

http://freethoughtblogs.com/butterfliesandwheels/2014/01/not-permissible-under-any-circumstance/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr905771122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása