Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Római szín

2011. május 31. - szekularisfigyelo
A római Jeruzsálemi Szent Kereszt elnevezésű bazilikához tartozó férfikolostorban kénytelen rendet rakni a Vatikán. Az egyház legszentebb ereklyéit (Jézus keresztjének szilánkjai, szögei mellett tüskéket és szent Tamás ujjcsontját őrző házban ugyanis a hírek szerint élőben mentek olyasmik, aminek Az ember tragédiájának római színében való fiktív bemutatásáért csesztetik itthon Alföldi Róbertet: a celebmiséket szervező atyák életvitele a vádak szerint nem volt összhangban az előírásokkal (meghívták Anna Nobilit, egy erotikus táncosnőt, aki immár apácává váltan Jézusnak szenteli táncait), ahogyan miserendjük sem, és az anyagi ügyek sem egészen simák. Az újságok szerint a vatikáni ellenőrök homoszexuális kicsapongásokra gyanakodnak.
Egy Genova mellett szolgáló papot viszont a rendőrök csukták előzetesbe, miután lehallgatták telefonbeszélgetéseit. Ezekben ugyanis arra kért egy marokkói drogdílert, szerezzen neki fiúkat, és közölte, hogy 16 év alattiakat akar, lehetőleg olyanokat, akik kellően kiszolgáltatottak.
Kansasban úgyszintén előzetesbe helyeztek egy papot, őt gyerekpornográfia vádjával. Miután megtudta, hogy a pap meztelen kislányokról készült képeket tart a számítógépén, püspöke eltiltotta a gyerekektől, de miután nem tartotta magát ehhez, végül feljelentés tettek, a rendőrség pedig házkutatási parancs birtokában közelebbről is megnézte azt a számítógépet.

Annyiban azért előrébb vagyunk, hogy legalább rendőrkézre kerülnek ezek az emberek, ahelyett, hogy régi jó szokás szerint továbbsíbolnák őket valamely gyerekintézménybe.

http://freethinker.co.uk/2011/05/27/more-vice-than-virtue-loose-living-catholic-monks-paedophilia-and-drug-dealing/
http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/25/pope-ousts-loose-monks-rome
http://www.catholicculture.org/news/headlines/index.cfm?storyid=10418

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr42944603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása