Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Itthoni belügyek

2011. június 02. - szekularisfigyelo

A debreceni református egyházmegye kirúgott egy lelkészt. Van, aki úgy gondolja, azért, mert függetlenként a Fidesz-jelölt ellenében indult a helyhatósági választásokon, de a hivatalos magyarázat az, hogy válófélben egy válófélben lévő nővel volt viszonya, amivel fegyelmi vétséget követett el.

http://nol.hu/archivum/20110528-penzt_igertek_egy_lelkesznek__hogy_ne_pereskedjen

Az Ateista Napló postja a Heti Válasznak a Hit Gyülekezetéről készült cikkéről. A Heti Válasz szerint az egyház nem fogja megkapni a „történelmi egyház” státuszt, és az ő információik szerint nem is lesz ilyen kategória; a Fidesszel való hirtelen összeborulás pedig – annak ellenére, hogy néhány hitgyülis igen közel áll a Fidesz egyes vezető személyiségeihez – inkább amolyan meg nem támadási szerződés. 
Én amondó vagyok, hogy inkább várjuk meg, milyenre kereszteli a miniszterelnök következő gyermekét :-)

http://ateistanaplo.wordpress.com/2011/05/27/iszonybol-viszony-a-heti-valasz-es-olvasoi-a-hit-gyulekezeterol/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr702944653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása