Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A helyes megoldás

2012. szeptember 04. - szekularisfigyelo

Valahol az Újszövetségben (úgy rémlik, valakinek a leveleiben) van valami olyan javaslat, hogy ha valamely testrészed kísértésbe visz, vágd le. Nos, kissé kíméletesebb az a megoldás, amiről a neon.hu-n olvashatunk: direkt erre a célra gyártott homályos szemüveg, aminek következtében a 10 m-nél távolabb lévő, potenciálisan vágykeltő egyedek nem látszanak kellőképpen.
Tökéletes megoldás: nem a vágy potenciális tárgyát cseszteti és korlátozza, hanem azt, aki képtelen uralkodni magán. A magukon uralkodni képtelen férfiak között élő nők bátran eldobhatják a hosszú ruhákat, parókákat, csadorokat, nikábokat és burkákat erre, ha férfiaikra ezt a szemüveget adják, de reménykedjünk abban, hogy ezzel a szemüveggel senki nem ül a volán mögé.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr24747512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása